Rezultate şi noutăţiTurist pentru Cluj alături de Hotel Transilvania 

Lansăm campania de marketing comunitar "Turist pentru Cluj" alături de Hotel Transilvania. 10% din cuantumul achitat de fiecare oaspete al hotelului pentru cazare va fi direcţionat spre Fondul InJoy Cluj, administrat de Fundaţia Comunitară Cluj.


Fundația Comunitară Cluj continuă campania de colectat obiecte-de-necumpărat!

Îi invităm pe clujeni să doneze obiecte cu poveste, să își împărtășească din creativitate, abilitățile și ideile creative.  Acestea vor fi licitate pe http://liciteaza.injoycluj.ro/, sumele strânse urmând să fie direcționate spre Fondul InJoy Cluj, din care vom susține proiecte din domeniile cultură-artă, hobby-uri, stil de viață sănătos, cartiere prietenoase.  Platforma găzduiește deja o serie de obiecte-de-necumpărat, disponibile pentru licitație până luni, 4 martie 2013. 
Ce aveți de făcut dacă vă propuneți să contribuiți la această colecție de obiecte?

1. Intrați pe http://injoycluj.ro/
2. Apăsați butonul ”Oferă un obiect de necumpărat” sau direct http://www.injoycluj.ro/ofera-obiect-necumparat.html
3. Completați formularul cu descrierea obiectului pe care îl oferiți.

Vă vom contacta în cel mai scrurt timp, după care obiectul-de-necumpărat va fi vizibil și disponibil pe platforma de licitații.Comunicat de presă lansare campanie 2012


Strângem fonduri pentru InJoy Cluj:
“Obiecte de necumpărat” pentru orașul tău!

16 noiembrie 2012. Fundația Comunitară Cluj (FCC) lansează cea de-a doua ediție a campaniei de strângere de fonduri dedicată Fondului InJoy Cluj, derulată sub titlul “Obiecte de necumpărat”. Astfel, vom colecta obiecte “cu poveste” din comunitate, pe care le vom licita online pe www.injoycluj.ro (platforma va fi activă odată cu lansarea campaniei). Prin Fondul InJoy Cluj, FCC încurajează noi forme de exprimare, mișcare, creație și relaxare în spațiile publice ale orașului, susținând proiecte în domeniile: artă și cultură în comunitate, stil de viață sănătos, hobby-uri și cartiere prietenoase.

În cadrul campaniei  “Obiecte de necumpărat” îi invităm pe clujenii care au un talent special, deţin diverse piese de colecție sau pot furniza în mod excepțional anumite produse ori servicii, să le ofere pentru a fi licitate, sumele mobilizate prin acest mecanism fiind direcționate spre Fondul InJoy Cluj.

“Ce poate fi <de necumpărat>? Poate fi un zbor cu parapanta, o zi în care te oferi să gătești pentru un grup de prieteni, o colecție de reviste la pe care te gândeai să le trimiți la reciclat, dar care pot fi o adevărată ‘comoară’ pentru altcineva, un produs de serie-limitată pe care un producător local ni-l poate oferi, o carte din colecția personală, la care cineva este dispus să renunțe pentru Cluj”, subliniază Simona Șerban, directorul executiv al Fundației Comunitare Cluj.

Dincolo de publicul larg, FCC va aborda în cadrul acestei campanii și persoanele publice – autorități, oameni de afaceri sau artiști clujeni – pe care îi invităm să ni se alăture oferind, la rândul lor, asemenea obiecte “cu poveste”.  Într-o primă etapă, campania de colectare se derulează pe pagina Facebook a FCC, până vineri, 30 noiembrie 2012. Obiectele vor fi donate, ofertanții completând un formular online, în care vor menționa prețul de pornire pe care îl recomandă pentru licitație, aceasta urmând să se deruleze între 10 şi 21 decembrie 2012.
În cadrul ediției precedente a campaniei “Obiecte de necumpărat”, derulate în primăvara lui 2011, am colectat asemenea obiecte de la clujeni – persoane fizice și companii – pe care le-am licitat ulterior în cadrul unei eveniment public. Suma atrasă prin acest mecanism s-a ridicat la 11.000 de lei, din care au fost susținute patru proiecte. Două dintre acestea au fost ale Asociației Dreams for Life - Pași mici spre vise mari (activități non-formale dezvoltate în jurul hobby-urilor tinerilor) și Clubul de Tineret “Proactiv” (activități dedicate dezvoltării psiho-emoționale a tinerilor, de exemplu prin antrenamente de capoeira). Tot prin Fondul InJoy Cluj a fost susținută o inițiativă a Fundației Educație pentru Libertate – Tabăra de artă pentru copii (activități creative dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani), respectiv proiectul Cartea Bătrânilor, al Asociației Grupa Mică (reprezentație de a spectacolului cu același nume, oferită unui grup de 100 de vârstnici).