Regulament campanie


1. Descriere campanie

Campania ”Obiecte de necumpărat” este derulată de Fundația Comunitară Cluj (FCC) cu scopul de a mobiliza resurse în Fondul InJoy Cluj. Prin acesta, FCC încurajează noi forme de exprimare, mișcare, creație și relaxare în spațiile publice ale orașului, susținând proiecte în domeniile: artă și cultură în comunitate, stil de viață sănătos, hobby-uri și cartiere prietenoase.

În cadrul acestei campanii, vom colecta obiecte “cu poveste”/produse/servicii speciale de la membrii comunității, pe care le vom licita online pe www.injoycluj.ro. Mai departe, din fondurile strânse vom finanța proiecte adresate comunității, în ariile amintite anterior.  

Obiectele de necumpărat pot fi diverse piese de colecție, suveniruri, obiecte-unicat ori serie-limitată, produse ori servicii furnizate în mod excepțional.

Etape campanie:2. Ofertanții obiectelor de necumpărat

Ofertanții de obiecte de necumpărat le vor acorda în regim de gratuitate Fundației Comunitare Cluj și vor completa un formular online în care vor oferi următoarele informații:Ofertanții vor putea opta să rămână anonimi.

Beneficii pentru

1. Persoane fizice

Valoare obiect/produs/serviciu: 0-300 leiValoare obiect/produs/serviciu: 300-500 lei


Valoare obiect/produs/serviciu: peste 500 lei


* aveți și opțiunea de a rămâne donator anonim

Alte beneficii:


2. Companii

Valoare obiect/produs/serviciu: 100-500 lei


Valoare obiect/produs/serviciu: 500-1.000 lei


Valoare obiect/produs/serviciu: peste 1.000 lei


Alte beneficii:


* aveți și opțiunea de a rămâne donator anonim

3. Mecanismul de colectare a obiectelor de necumpărat

Obiectele/produsele/serviciile vor fi oferite în regim pro-bono Fundației Comunitare Cluj. Într-o primă etapă, ofertantul va completa formularul online: http://bit.ly/UIaBKf, respectiv va trimite o imagine/un film/un material de prezentare a acestora la adresa office@fundatiacomunitaracluj.ro. Ulterior, ofertantul va fi contactat de echipa FCC pentru a stabili detaliile privind preluarea obiectului/produsului, respectiv furnizarea serviciului.

4. Mecanismul de licitare a obiectelor de necumpărat

Obiectele/produsele/serviciile vor fi licitate online între 10 și 21 decembrie 2012, pe platforma www.injoycluj.ro. Prețul de pornire va fi cel recomandat de către ofertant. Câștigătorul obiectului/serviciului/produsului va fi acel utilizator care va oferi cel mai mare preț până în ultima zi a licitației, urmând să intre în posesia acestuia după ce va realiza plata.

Modalități de plată:

FCC va reține 15% din totalul sumelor mobilizate, pentru acoperirea costurilor administrative.

5. Acordare de finanțări

După colectarea tuturor sumelor angajate în cadrul ediției 2012 a campaniei Obiecte de necumpărat, FCC va lansa un concurs de finanțare, invitând organizațiile și grupurile de inițiativă locale să propună proiecte în ariile susținute prin Fondul InJoy Cluj: cultură-artă, hobby-uri, stil de viață sănătos, cartiere prietenoase. Finanțările vor fi acordate în limita fondurilor disponibile.