Despre Noi


Prin Fondul InJoy Cluj, Fundația Comunitară Cluj (FCC) încurajează noi forme de exprimare, mișcare, creație și relaxare în spațiile publice ale orașului, susținând proiecte în domeniile: artă și cultură în comunitate, stil de viață sănătos, hobby-uri și cartiere prietenoase.

Primele sume au fost atrase în acest fond în urma ediției precedente 2011 a campaniei “Obiecte de necumpărat”, prin care FCC a colectat obiecte speciale, produse și servicii de la persoane fizice și companii, licitate ulterior în cadrul unei eveniment public.

Suma atrasă prin acest mecanism s-a ridicat la 11.000 de lei, din care au fost susținute patru proiecte. Două dintre acestea au fost ale Asociației Dreams for Life - Pași mici spre vise mari (activități non-formale dezvoltate în jurul hobby-urilor tinerilor) și Clubul de Tineret “Proactiv” (activități dedicate dezvoltării psiho-emoționale a tinerilor, de exemplu prin antrenamente de capoeira). Tot prin Fondul InJoy Cluj a fost susținută o inițiativă a Fundației Educație pentru Libertate – Tabăra de artă pentru copii (activități creative dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani), respectiv proiectul Cartea Bătrânilor, al Asociației Grupa Mică (reprezentație de a spectacolului cu același nume, oferită unui grup de 100 de vârstnici).